Sky Sport : Cristiano Ronaldo Fyen Messin !!

Gazeta E madhe Sky Sport Deklaron Se Sulmuesi I Real Madridit Ka fyer Lionel Messi Duke I Then Ati
Su Eshte Nje "Shkurtabiq" Dhe Nuk Mund Te Shenoj Ndaj Ekipeve Te Medha .
Ai Luan edhe Me Kombetaren E Argjentines Dhe Aty Shihet Se Nuk Mund te Shenoj Ai nuk Eshte Nje Sulmues I rrezikshum Por Ai Shenon Vetem Ndaj ekipeve Te  Vogla Ka Deklaruar Cristano ronaldo Per Sky Sport .