I NXJERR GJOKSAT BOMBASTIK (VIDEO)

Dita Von Teese është e njohur për dëshirën për tu zhveshur dhe pozuar në format më provokuese. Këtë herë nuk ka patur nevojë të mbajë asgjë sekret pasi është shfaqur me një fustan rrjetë që thuajse ka lënë të duket gjithçka dhe pak gjë mund të lihet për tu imagjinuar. Ylli i Burlesque tregon format impresionuse dhe mënjëher fotot bëjnë gjiron botës.