Sporte ekstreme, shikoni çfarë ndodh (VIDEO-LAJM)


Nëse mendoni se në LojratOlimpike shikuat gjëra të paimagjinueshme, hidhini një sy këtyre fotove pastaj jepni mendimin. Këto imazhe tregojnë disa garues që marrin pjesë në Lojrat Rurale të Indisë dhe sportet në fjalë, nuk janë për ata që vuajnë apo kanë zemër të dobët.
Persona që nuk e kanë problem nëse shkilen nga traktori, ngritje mjetesh si biçikleta e tulla me dhëmbë, tërheqje traktorësh po me dhëmbë, garë të veçantë për pleqtë mbi 80 vjeç dhe disa gara të tjera janë pjesë e këtyre lojraveekstreme. Në këtë ngjarje të përvitshme që organizohet në Punjnab marrin pjesë deri në 1 milion persona. Celebrimi 3-ditor i jetës rurale në Indi zhvillohet çdo vit që nga 1933.